POLITIKA PRIVATNOSTI

Koje podatke prikupljamo?

Društvo za upravljanje investicionim fondovima WVP Fund Management može prikupiti sledeće podatke  prilikom posete sajtu:

 

Lični identifikacioni podaci

Lične informacije korisnika mogu se prikupiti na različite načine. Ove informacije mogu biti vezane za aktivnosti, usluge, funkcije i resurse koji su dostupni na sajtu. Korisnici mogu da posete sajt anonimno. Lični podaci za identifikaciju korisnika se prikupljaju jedino ukoliko postoji saglasnost korisnika. Korisnici uvek mogu da odbiju da dostave lične podatke za identifikaciju, osim ukoliko to sprečava realizaciju neophodnih  aktivnosti na sajtu.

 

Identifikacioni podaci koji nisu lični

Svaki put kada korisnici posete sajt, indetifikacioni podaci koji nisu lični takođe mogu biti prikupljeni. Identifikacioni podaci koji ne služe za ličnu identifikaciju mogu da sadrže naziv pretraživača na Internetu, vrstu računara i tehničke informacije o korisniku prilikom posete sajtu, kao što su informacije o operativnom sistemu, pružaocu Internet usluga i ostale relevantne informacije.

 

Kolačići Internet pretraživača

Ovaj sajt prikuplja kolačiće kako bi mogućnosti sajta bile bolje prilagođene potrebama korisnika. Pored toga, internet pretraživač skladišti kolačiće za potrebe vođenja evidencije poseta sajtu. Korisnici mogu promeniti podešavanja svog pretraživača I na taj način onemogućiti prikupljanje kolačića. Takođe je moguće aktivirati upozorenje pretraživača svaki put kada neki sajt zahteva kolačiće. Ukoliko korisnik onemogući slanje kolačića neki delovi sajta možda neće biti u funkciji.

 

Kako koristimo prikupljene informacije?

Društvo za upravljanje investicionim fondovima WVP Fund Management prikuplja i koristi informacije korisnika za potrebe:

• Poboljšanja web sajta                                                        

Koristeći prikupljene informacije svakodnevno nastojimo da poboljšamo sadržaj sajta I prilagodimo ga potrebama korisnika

• Poboljšanja usluga koje pruža klijentima

Prikupljene informacije pomažu nam da brže I efikasnije odgovorimo na zahteve klijenata I pružimo im neophodnu podršku u najkraćemo roku

• Kvalitetnijeg upravljanja sadržajem sajta, promocijama I istraživačkim aktivnostima

Prikupljamo jedino informacije za koje smatramo da zaista mogu poboljšati kvalitet naših usluga

 

Kako štitimo informacije korisnika?

Prilikom izrade ovog sajta implementirane su mere bezbednosti prikupljanja, čuvanja I obrade podataka. Ovim merama lični I ostali podaci klijenata koji su prikupljeni na sajtu zaštićeni su od neovlašćenog pristupa, promene, otkrivanja ili uništavanja .

 

Obrada ličnih podataka

Lični podaci neće biti prodavani, razmenjeni ili iznajmljeni trećim licima. Lični podaci mogu se otkriti trećim licima samo u skladu sa propisima navedenim u Zakonu o zaštiti podataka o ličnosti, kao I drugim važećim propisima.

 

Zaštita privatnosti ličnih podataka - veb sajt

Ova politika privatnosti se odnosi samo na informacije prikupljene putem našeg sajta, a ne odnosi se na lične podatke prikupljene na druge načine.

 

Izmene politike privatnosti ličnih podataka

Društvo za upravljanje investicionim fondovima WVP Fund Management ima pravo na vršenje izmena politike privatnosti ličnih podataka u bilo kom trenutku. U slučaju promene politike, Društvo će informisati klijente o izmenama putem obaveštenja na sajtu. Ovo obaveštenje će takođe sadržati I datum od kog će početi primena nove politike privatnosti. Molimo korisnike da redovno posećuju stranicu kako bi blagovremeno bili informisani o svim izmenama politike privatnosti. Korišćenjem sajta klijent prihvata odgovornost za redovnu proveru sajta kako bi se informisao o izmenama politike privatnosti.

 

Prihvatanje uslova

Korišćenjem ovog sajta, korisnik je saglasan sa politikom privatnosti ličnih podataka na sajtu. Ukoliko se ne slažete s politikom, nemojte koristiti naš sajt. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatraće se da ste saglasni sa svim odredbama politike privatnosti

 

Kontakt

Ukoliko imate pitanja u vezi sa politikom privatnosti ličnih podataka kontaktirajte nas na:

WVP FUND MANAGEMENT AD BEOGRAD

Čarli Čaplina 24, 11000 Beograd, Srbija

+381 11 3291 312

info@wvpfondovi.rs